Eucalyptus olie mixen met andere oliën

Etherische eucalyptus olie combineert goed met verschillende andere etherische oliën. Er zijn enkele richtlijnen om te weten te komen of etherische oliën goed met elkaar combineren. Hiervoor delen we de etherische oliën op in verschillende groepen (voorbeelden staan tussen haakjes):

Verder zijn er nog (huid)verzorgende draagoliën die geen specifieke sterke geur hebben. Voorbeelden hiervan zijn rozenbottelolie en marulaolie.

Over de medicinale categorie kunnen we zeggen dat ze over het algemeen goed te combineren zijn met houtgeuren. Etherische eucalyptus olie is echter veelzijdiger dan dat. De olie combineert ook goed met alle mintgeuren zoals bijvoorbeeld pepermuntolie maar ook met de citrusgeur van citroenolie en bloemengeur van lavendelolie. Andere oliën waarmee eucalyptusolie goed mixt zijn tijmolie, rozemarijnolie, geraniumolie, marjoleinolie, cederhoutolie, sandelhoutolie, melisseolie, kamilleolie, cypresolie, gemberolie, grapefruitolie, jeneverbesolie en pijnboomolie.

Wilt u gemixte olie bestellen?

Eventueel kunnen wij de etherische oliën in ons assortiment voor u mengen. Omdat er alleen met eucalyptus olie en 1 tot 3 andere etherische oliën al tientallen combinaties te maken zijn kunnen we deze niet allemaal op voorraad hebben staan. Wij maken echter graag uw olie naar wens! Met de etherische oliën in ons assortiment kunnen wij duizenden combinaties voor u maken en dan hebben we het nog niet over verschillende doseringen gehad. Bij een bestelling van 100 ml etherische olie of meer rekenen wij geen extra verwerkingskosten, alleen bij 50 ml van uw olieblend op maat besteld rekenen wij €2,- verwerkingskosten. Meer informatie over op maat gemixte etherische oliën vindt u op etherische-olie.com. Via deze site kunt u ook uw eigen blends naar wens samenstellen en bij ons bestellen.

Wilt u direct eucalyptus olie bestellen?

groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen.

Hoge kwaliteit eucalyptus olie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!